HEM Om Wild Mango Kollektionen Webshop Home Shows Kontakt Bildgalleri

 

 
Home Shows
Besöka en Home Show
Vara värdinna
Bli säljare
Var finns Wild Mango?
Aktuellt erbjudande


 
Besöka en home show

Att gå på en visning brukar vara ett mysigt sätt att kombinera shopping med att träffa gamla vänner eller nya bekanta. För att få ut så mycket som möjligt av en visning kan en god idé vara att först titta på kläderna på hemsidan. På så sätt kan du få en uppfattning av vad du vill fråga om och titta närmre på när du ser kläderna i verkligheten. Vid säsongsstart ser du axplock och inspirationsbilder på den nya kollektionen. Kollektionen i sin helhet publiceras på hemsidan först ett par veckor in i säsongen när våra representanter har haft sina första visningar.

Ta gärna med dig plagg som dina barn använder till visningen för att kunna jämföra storlekarna. Det varierar mycket mellan olika märken. Om man funderar över två storlekar så kan man lite generellt säga att man hellre ska gå upp en storlek än tvärtom på Wild Mango kläder. På visningarna så har representanten med sig en kollektion med blandade storlekar.

Wild Mangos koncept bygger väldigt mycket på matchningar och set. Ta dig tiden på visningen att undersöka olika kombinationer, då brukar det ge mest. Välj ut en favorit och ta vara på representantens erfarenhet att visa fina kombinationer med just det plagget.

Din order levereras till DHLs närmaste utlämningställe eller hem i brevlådan om ordern kan levereras som brev. Du har 2 veckors full returrätt när du fått hem din vara.

För information om returer och reklamationer se avsnitt Kundservice eller klicka här

 

 


 
  © Copyright Syster Trading & Consulting AB, 2007